Новини
Суспільство

Під час повітряної тривоги з території біля укриття у Хмельницькому вигнали двох п’яничок

Про “гостей”, які використали територію біля бомбосховища на території комунального підприємства для відпочинку та вживання спиртних напоїв, насмітивши при цьому, розповіли у “Хмельницькводоканалі”.

До людей з унікальним інтелектом, які під час повітряної тривоги, люблять вибивати килими на вулиці, доводячи до нервових зривів сусідів, у Хмельницькому вже звикли. Кажуть, таких осіб не зупиняють навіть масовані атаки, коли у багатьох людей нерви натягнуті, як струни. Та, як виявилося, є й іще одна категорія людей, які під час повітряної тривоги поводяться не зовсім адекватно. Про таких розповіли комунальники, які побачили їх на власні очі біля укриття на своїй території.

Що ви робите під час повітряної тривоги? Бо дехто використовує цю можливість як час для відпочинку, щоб хильнути, покурити і поїсти яблук. Ми не маємо нічого проти дозвілля інших, але не потрібно це робити на території біля бомбосховища водоканалу. Під час повітряної тривоги населення може (і повинне) зайти в найближче укриття. Використовувати територію для своїх особистих цілей – недопустимо. Коли наші працівники побачили двох горе-п’яничок, чоловіки втекли з території підприємства. Дуже просимо усіх громадян бути свідомими та берегти себе,написали у комунальників.

Нагадаємо, сьогодні під час масованої ракетної атаки по Україні було завдано ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури у Хмельницькому. Внаслідок влучання ракети цей об’єкт зазнав суттєвих пошкоджень, постраждали також навколишні будинки. Місто частково залишилося без електропостачання, зупинився електротранспорт, частина світлофорів не працюють. Тепло- та водопостачання, а також робота каналізаційного господарства у місті забезпечені майже повністю, повідомив у прямому ефірі міський голова Олександр Симчишин.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook