Новини
Погода

Погода на 11 лютого: на Хмельниччині обіцяють послаблення морозу

Після кількаденних досить сильних морозів вночі нарешті на вихідні на Хмельниччині “потепліє”. Принаймні, синоптики обіцяють вже не мінус 15, а лише мінус 8 максимум. З огляду на ситуацію в області з електропостачанням після чергового ракетного удару, такий прогноз досить хороша новина, особливо для тих, у кого опалення залежить від електрики.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у суботу, 11 лютого, на Хмельниччині буде Хмарно з проясненнями вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень від 2°морозу до 3° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися сніг. Температура повітря вранці -3, вдень 0, ввечері 0.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Ввечері, можливо, пройде дрібний сніг. Температура повітря вранці -6, вдень +1, ввечері 0.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранішній дрібний сніг повинен закінчитися до обіду, а ввечері очікується дощ зі снігом. Температура повітря вранці -2, вдень +1, увечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook