Новини
Інтерв'ю

Сергій Мандзій поділився планами представників партії “Слуги Народу” на Хмельниччині у 2023 році

У місцевих радах Хмельниччини представлено 258 депутатів від “Слуги Народу” та 6 голів громад від політичної сили. Які кроки планують реалізувати депутати у 2023 році на Хмельниччині та що вже зроблено на сьогодні – розповів голова Хмельницької обласної організації партії “Слуга Народу”, нардеп Сергій Мандзій.

Сергію, якими питаннями опікувалися депутати від “Слуги Народу” у 2022 році? Що вдалось зробити?

Діяльність депутатів у 2022 році спрямовувалася на організацію забезпечення Збройних сил України, допомогу внутрішньо переміщеним особам, які проживають у Хмельницькій області. У багатьох громадах на базі селищних рад з ініціативи обранців були створені гуманітарні хаби, які надають комплексну допомогу для переміщених осіб. Загалом депутатами від політичної партії “Слуги Народу” вдалось посприяти у доставленні майже 2000 тонн гуманітарної  допомоги для переселенців, а 103 автомобілів для потреб Збройних сил України, налагодити тісні партнерські відносини з міжнародними партнерами, які надають гуманітарну допомогу та інші важливі речі для бійців.

Чи є серед депутатів ті, хто зі зброєю в руках перебувають у лавах ЗСУ?

Серед «Слуг Народу» Хмельниччини є депутати, які служать у Збройних силах України, формуваннях територіальної оборони та ДФТГ. Ми тримаємо зв’язок з ними та оперативно організовуємо забезпечення їхніх потреб.

Які ключові напрями роботи визначили місцеві депутати від “Слуги Народу” на 2023 рік?

Цьогоріч наша команда прийняла рішення зосередити увагу на продовженні організації надання допомоги для Збройних сил України та гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, вже зараз за підтримки партнерів триває активна робота щодо доставлення гуманітарних вантажів з Європи. Також плануємо активно працювати з грантами, які фінансуються міжнародними установами, що дасть можливість залучити кошти донорів для реалізації проєктів у громадах Хмельницької області. У планах – активізувати партійну розбудову, навчання місцевих депутатів та комунікації з жителями громад. Усе це та багато іншого ми готові реалізувати у 2023 році.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook