Новини
Бізнес

Понад три сотні нових робочих місць створили у Кам’янці релоковані підприємства

У міській раді Кам’янця-Подільського проаналізували діяльність підприємств, які релокувалися на територію міської громади протягом 2022 року. Завдяки діяльності нового бізнесу, в громаді створено понад три сотні нових робочих місць, а місцевий бюджет отримав понад три мільйони додаткових податків. При цьому, ще не всі релоковані підприємства запустили свої виробництва.

Як інформують в міській раді Кам’янця, протягом минулого року до міста переїхали близько 30 підприємств. 23 з них уже запущені, завдяки чому вдалося створити понад 300 робочих місць. Одне підприємство повернулося у рідне місто. Решта поки що залишаються у Кам’янці-Подільському та навіть планують розширення.

14 із релокованих підприємств минулого року почала сплачувати податки до бюджету громади. Завдяки цьому бюджет отримав понад 3,2 мільйона гривень додаткових надходжень.

Нагадаємо, на Хмельниччину також релокувалося підприємство, яке ремонтує гідравлічні підіймачі для літака “Мрія”, а також виконує замовлення від енергетичних компаній на виготовлення обладнання, яке використовується для ремонту трансформаторів, їх монтажу та переміщення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook