Новини
Суспільство

Підозрюваному у пограбуванні хмельничанину обрали запобіжний захід

Хмельничанину оголосили підозру та обрали запобіжний захід за пограбування місцевої жительки. За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького оголошено підозру 33- річному чоловіку, який відкрито викрав майно місцевої жительки в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, подія сталася 13 лютого цього року. Підозрюваний вихопив з рук 64-річної жінки сумку, в якій був мобільний телефон, пенсійне посвідчення та гроші, після чого почав утікати. Перехожі одразу ж викликали поліцію. Розшукати грабіжника, який намагався заплутати правоохоронців, скинувши верхній одяг, допоміг службовий пес Граф.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили частину речей потерпілої.

Грабіжнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області, повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook