Новини
Інфраструктура

Наслідки прильоту у Хмельницькому: травмовані люди, пошкоджені будинки, затори на дорогах (ФОТО, ВІДЕО)

Кілька сотень вибитих вікон та зруйнованих балконів, пошкоджені транспорт, майно бізнесу, навчальні заклади, двоє травмованих людей та проблеми з проїздом приватного транспорту – про наслідки ракетної атаки по Хмельницькому розповів міський голова, а також повідомляють хмельничани – особисто та у соцмережах.

Про ускладнення для транспорту на деяких вулицях міста повідомили хмельничани. Автовласникам не радять поки що рушати в той бік, куди прилетіло, а планувати маршрути інакше.

Вдруге від ракетного удару постраждали низка будинків. Наслідки прильотів як зовні, так і зсередини будинків, показали у соцмережах.

Комунальники вже почали ліквідовувати наслідки, затягуючи вікна плівкою.

За словами Хмельницького міського голови, від ракетного удару попередньо постраждали двоє осіб. Їм надано медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

Крім того, є пошкодження у трьох навчальних закладах та у низці об’єктів бізнесу. Щодо житлової забудови, то облік пошкоджених вікон та балконів у будинках йде на сотні.

Також міський голова нагадав про зміни в маршрутах руху громадського транспорту, який рухається вулицею Петлюри. Раніше про це повідомляли в “Електротрансі”.

Щодо комунальних послуг, то наразі у Хмельницькому вони надаються безперебійно. Були тимчасові відключення водопостачання та електроенергії, проте наразі їх відновили.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook