Новини
Погода

Погода на 19 лютого: на Хмельниччині знову буде вітряно

Штормове попередження, оголошене на сьогодні, завдало клопоту енергетикам Хмельниччини. Через пориви вітру, сильніші, ніж обіцяли, було пошкоджено електромережі, що призвело до знеструмлення частини громад області. На завтра синоптики знову обіцяють вітер, проте менш потужний, ніж сьогодні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у неділю, 19 лютого, на Хмельниччині хмарно з проясненнями, часом невеликі опади, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1-6° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він розпочнеться та продовжиться до приходу вечора. Температура повітря вранці +1, вдень +4, ввечері +2.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Сильний дощ йтиме вночі, але ще до приходу ранку закінчиться. Після обіду він розпочнеться знову, але до вечора піде слабше. Температура повітря вранці +4, вдень +6, ввечері +3.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +4, увечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook