Новини
Культура

Виставку “Українська Революція” відкрили у Хмельницькому

Напередодні Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка “Українська Революція”. В експозиції представлено 65 світлин п’яти авторів, які нагадують про події часів Революції Гідності.

Автори робіт про подвиг українського народу під час Революції Гідності – Сергій Зисько, Мстислав Чернов, Сергій Бусленко, Юрій Гармаш та Олександр Тимошенко.

За словами організаторів, виставку відкрили задля того, аби вшанувати учасників Революції Гідності та увіковічити Героїв Небесної Сотні.

За словами директора Хмельницького музею-студії фотомистецтва Віталія Савіна, люди почали забувати подвиг, який проявили українці, відстоюючи свою європейську позицію, свою гідність.

“Ми маємо в майбутньому пронести через покоління та пам’ятати події тієї революції, тих людей, які поклали своє життя за наше майбутнє”, – наголошує він.

Переглянути світлини можна до 9 березня.

Детальніше у сюжеті МТРК “Місто”

Читайте також: Виставку «Фільтри часу» представили у Хмельницькому (ФОТО)

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook