Новини
Інфраструктура

Графіки погодинних відключень 28 лютого на Хмельниччині не застосовуватимуть

Попередньо у “Хмельницькобленерго” повідомили, що останній день місяця (і останній день зими) мине без відключень електроенергії. Проте все залежатиме від того, які вказівки надходитимуть від НЕК “Укренерго”.

Графіки погодинних відключень на Хмельниччині, як і по всій Україні, не застосовуються вже два тижні. Нестабільна ситуація останні дні в Одесі, де даються взнаки наслідки російських обстрілів енергоінфраструктури регіону. Зокрема, сьогодні частину споживачів в місті та області залишилися без світла через пошкодження лінії електропередач. Проте до кінця доби електропостачання обіцяють повністю відновити.

На Хмельниччині ситуація залишається стабільною. Через ремонтні роботи періодично без світла залишаються споживачі у Кам’янець-Подільській громаді, проте й там ситуація контрольована. Погодні умови також можуть вплинути на ситуацію з електропостачанням в області загалом, адже на ніч у синоптиків прогнозують зниження температури.

Отож на завтра, 28 лютого, погодинних відключень не планують. Графік відключень світла, нагадаємо, на цей тиждень не змінювали – залишили той спрощений, який був складений раніше і не застосовувався.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook