Новини
Суспільство

У Хмельницькому попрощалися з рятувальниками, які загинули внаслідок атаки дронів на місто (ФОТО, ВІДЕО)

21-річного Владислава Дворака та 31-річного Сергія Севрука, які загинули вчора, 27 лютого, внаслідок атаки ворожих безпілотників на Хмельницький, сотні людей сьогодні, 28 лютого, провели в останню путь.

Прощання із загиблими працівниками ДСНС України у Хмельницькій області відбулося у гарнізонному клубі. Віддати останню шану прийшли рідні та близькі загиблих, колеги-рятувальники, які не стримували сліз під час прощання, представники силових відомств.

Останній звук сирени, якого вони вже не чують, остання шана від колег, які ще два дні тому зустрічали їх рукостисканням, остання шана на колінах… Смертельний лютий, який продовжується вже другий рік поспіль… Співчуття рідним та близьким. Вічна шана Героям! – написали у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Проводжали хмельничани Владислава Дворака та Сергія Севрука живим коридором, стоячи на колінах, під звуки сирен.

Завтра, 1 березня 2023 року, Владислава Дворака поховають на Шепетівщині, у селі Дідківці, Сергія Севрука – у Деражні.

Нагадаємо, в ніч на 27 лютого Хмельницький атакували три ворожі безпілотники. Під час гасіння пожежі на місці “прильоту” загинув Владислав Дворак. Сергій Севрук отримав травми, від яких на ранок помер у лікарні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook