Новини
Славутська міська

Переселенці у Славуті можуть зареєструватися на отримання грошової допомоги

З понеділка, 6 березня, внутрішньо переміщені особи, які мешкають у Славутській громаді, можуть зареєструватися на отримання грошової допомоги від благодійників.

Реєстрацію громадян проводитимуть з понеділка, 6 березня, у приміщенні КУ «Славутський територіальний центр соціального обслуговування» (вул. Ярослава Мудрого, 47).

Для того, щоб потрапити в список реєстрації, обов’язково потрібно заповнити заповніть форму за посиланням.

Сума допомоги становить 2220 гривень на кожного члена родини на місяць протягом 3-х місяців. Тобто загалом кожен член родини отримає 6660 грн в рамках допомоги, йдеться в роз’ясненні до заявки на грошову допомогу.

Грошова допомога від БФ “Право на захист” в партнерстві з чеською гуманітарною організацією «Людина в біді» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ, у справах Співдружності націй та розвитку Великої Британії (FCDO, UK) – це грошова допомога людям, що втратили житло, засоби до існування чи постраждали внаслідок воєнних дій, а вразливі категорії родин ВПО на території Хмельницької та Харківської областей!

Після опрацювання форми Вам зателефонують працівники фонду і повідомлять про час зустрічі.

Детальніше про те, хто може отримати допомогу, які є критерії відбору та які документи підтверджують відповідність критеріям реєстрації – читайте за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook