Новини
Погода

Погода на 8 березня: синоптики обіцяють сніг та дощ на Хмельниччині

Суперечливий день 8 березня, щодо якого досі тривають дискусії – святкувати чи ні – в плані погоди буде не дуже святковим. За прогнозами, очікується суміш зимових та весняних опадів, хоча за температурними показниками день буде ближчий до весни, ніж до зими. А от святкувати чи ні – кожен сам буде вирішувати.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у середу, 8 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, мокрий сніг. Вдень невеликий дощ. Вночі місцями на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 7-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +2, вдень +8, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +9, ввечері +6.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вранці +2, вдень +6, увечері +2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook