Новини
Погода

Погода на 9 березня: невеликий дощ та суттєве потепління обіцяють на Хмельниччині

Синоптики дедалі частіше обіцяють мешканцям Хмельниччини весняну погоду, що не може не втішати, особливо, коли прогнози не справджуються і погода виявляється кращою, ніж очікували. На завтра на Хмельниччині знову прогнозують невеликі дощі, проте, можливо, без них обійдеться. А от повітря, порівняно з сьогоднішнім днем, має бути ще теплішим.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у четвер, 9 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ з мокрим снігом, вдень дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 10-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Температура повітря вранці +6, вдень +11, ввечері +8.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Температура повітря вранці +7, вдень +13, ввечері +10.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Дрібний дощ йтиме вночі, але ще до приходу ранку повинен закінчитися. У другій половині дня він відновиться з більшою силою і йтиме до пізнього вечора. Температура повітря вранці +6, вдень +10, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook