Новини
Політика

Співзасновник ГО “Команда Симчишина” очолить Хмельницьку районну раду

На позачерговій сесії Хмельницької районної ради вчора, 7 березня, обрали нового голову. Він має змінити на посаді Олександра Чорнієвича, який достроково припинив свої повноваження наприкінці грудня минулого року.

Новим головою Хмельницької районної ради обрано Богдана Цимбалюка. За його кандидатуру проголосували одноголосно 48 депутатів. Як повідомили на сторінці ГО “Команда Симчишина”, для того, аби бути присутніми на 9 позачерговій сесії VIII скликання, деякі депутати повернулися з фронту.

Як зазначено на сайті Хмельницької районної ради, Богдан Цимбалюк народився 12 травня 1983 року у Хмельницькому. Має вищу освіту: у 2008 році закінчив приватний вищий навчальний заклад «Хмельницький економічний Університет», отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Економіка і підприємництво» та здобув кваліфікацію бакалавр з економіки підприємства. Зареєстрований як фізична особа-підприємець. До обрання був головою депутатської фракції «Політична партія «КОМАНДА СИМЧИШИНА» та членом постійної комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та агропромислового розвитку.

На сайті youcontrol Богдан Цимбалюк вказаний, як один зі співзасновників ГО “Команда Симчишина”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook