Новини
Інфраструктура

“Будівництва не буде”: Гамалій та Симчишин поставили крапку у справі із забудовою біля ЦНТЕІ у Хмельницькому (ВІДЕО)

Не часто влада міста Хмельницького та області з’являється на людях разом, а ще рідше – спільно щось коментує. Проте ситуація із запланованим будівництвом на вулиці Свободи біля ЦНТЕІ набула такого резонансу, що посадовці записали спільне відео, в якому розставили крапки над “і”.

Нагадаємо, попри те, що епопея із будівництвом триповерхового торгово-офісного приміщення із підземним паркінгом у Хмельницькому тривала менше, ніж тиждень, розголос пішов такий, якого навряд чи очікували і ті, хто давали дозволи, і ті, хто міняв цільове призначення земельної ділянки, і ті, хто вперто ставив та зносив там паркани.

Наразі територія біля ЦНТЕІ, яка й раніше була не ідеальною, виглядає ще більш непривабливо, адже там вже встигла попрацювати комунальна техніка, яка добряче перекопала та потрощила сходи біля будівлі. Щастя, що всі дерева вціліли, адже їх у Хмельницькому і так не багато, і це визнають навіть посадовці.

Що сказали очільник Хмельницької області та очільник Хмельницької громади – дивіться у відео.

Що ж, краще пізно ніж ніколи. Головне, щоб роздумування над тим, що саме з’явиться на розкопаному майданчику – парк, сквер, скейт-майданчик тощо – не затягнулися.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook