Новини
Суспільство

У Хмельницькому почався 18 благодійний аукціон на підтримку ЗСУ

У Хмельницькому анонсували початок 18-го благодійного аукціону. Цього разу лотом стала картина знаного українського художника Юрія Герца з експертним висновком щодо її автентичності.

В Управлінні культури і туризму міста Хмельницького розповідають, що надзвичайний лот наданий для аукціону благодійником.

До вашої уваги картина «ВЕРХОВИНСЬКА ЗИМА», створена у 1990 році народним художником України, лауреатом Національної премії імені Тараса Шевченка, лауреатом обласної премії імені Йосипа Бокшая та Адальберта Ерделі ЮРІЄМ ГЕРЦОМ. Розмір картини – 49 см * 39 см.

Твори видатного майстра пензля Юрія Дмитровича Герца репрезентують нашу культуру та мистецтво в державних і приватних колекціях Італії, Грузії, Угорщини, Словаччини, Румунії, Канади, США, Німеччини і високо цінуються знавцями мистецтва. Саме тому, беручи участь в нашому аукціоні, ви не лише долучаєтесь до благодійності та допомоги ЗСУ, але й отримуєте витвір мистецтва, який з роками лише набуває цінності, – йдеться в повідомленні.

Початкова ціна картини – 15 000 гривень.

Початок аукціону – 20 березня на офіційній сторінці управління культури та туризму ХМР у мережі фейсбук.

Взяти участь в благодійному аукціоні можуть усі охочі. Для цього в коментарях під дописом слід вказати вашу ставку за лот. Також стати учасником перегонів можна анонімно. Якщо не хочете афішувати свою участь в аукціонах, слід надіслати цінову пропозицію у приватні повідомлення сторінки управління у мережі фейсбук.

Переможця визначатимуть 24 березня о 20.00 за найвищою ставкою.

Також 15 березня стартувала благодійна лотерея, зібрані кошти з якої йдуть на підтримку ЗСУ. Майстриня, декоратор Оксана Нестерова люб’язно надала для цієї благородної мети створені власноруч 2 кухонні дощечки, виконані у техніці декупаж. Ці вироби прекрасно доповнять інтер’єр будь-якої оселі або стануть унікальним подарунком. Розмір дощечок – 12,5 см х 22 см.

Вартість участі – 100 гривень або будь-яка більша сума, кратна 100, на рахунок БФ «Волонтери Поділля». За кожні перераховані 100 гривень учаснику лотереї присвоюється номер. Тобто перераховані 100 грн принесуть вам 1 номер, 200 грн – 2 номери, 500 грн – 5 номерів. Чим більше номерів отримаєте, тим вищий шанс, що саме ви станете власником цих власноруч виготовлених виробів.

Для участі в лотереї у коментарях до допису вкажіть: «Беру участь!», а в приватні повідомлення надішліть скріншот оплати.

РЕКВІЗИТИ фонду ВОЛОНТЕРИ ПОДІЛЛЯ (ГРИВНЯ):р/р: UA673052990000026008036005999 в АТ КБ “ПриватБанк”МФО: 315405ЄДРПОУ: 39374887

Переможця визначатимуть рандомно 24 березня о 12.00.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook