Новини
Кримінал

Злодія-рецидивіста затримали на Хмельниччині

У Красилові Хмельницького району поліцейські оперативно затримали 36-річного місцевого жителя на спробі збуту крадених речей. Чоловік лише наприкінці минулого місяця тільки вийшов із в’язниці, де відбував покарання за крадіжку.

Цього разу зловмисник пограбував знайомого. Днями в одній із квартир багатоповерхівки по вулиці Василя Стуса під час розпивання алкогольних напоїв він силоміць відібрав у товариша болгарку та електродриль, попередньо побивши його.

Потерпілий викликав поліцію. Правоохоронці швидко розшукали грабіжника та вилучили викрадені речі. Після експертизи і оцінки завданих збитків їх повернуть власнику.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмиснику підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України, повідомляють правоохоронці.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Підозрюваному вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі досудове розслідування триває.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook