Новини
Суспільство

Рекрутингова кампанія “Гвардія наступу” фінішує на Хмельниччині

В Україні кожен може стати одним із воїнів-визволителів в одній зі спеціальних бригад: Лють, Сталевий кордон, Азов, Червона калина, Рубіж, Кара-Даг, Буревій та Спартан. У Хмельницькій області спільними зусиллями вдалося залучити значну кількість добровольців, які будуть зараховані в спеціальні штурмові бригади, що входять до «Гвардії наступу».

Про хід рекрутингової кампанії на Хмельниччині розповів т.в.о. начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін:

Область згуртовано працює разом з районними військовими адміністраціями, з територіальними громадами, з підрозділами Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби для формування “Гвардії наступу”.

Мешканці Хмельниччини приблизно однаково виявляють бажання служби у восьми підрозділах. Так само рівномірно йде кампанія і в розрізі районів.

На сьогодні близько 80% від запланованого вже зроблено. Кампанія триватиме до кінця місяця. Долучилися активно до цієї роботи районні військові адміністрації, де розгорнуті консультаційні пункти, де надається повна інформація щодо вступу, – зазначив Сергій Тюрін.

Основними місцями, де можна отримати всю необхідну інформацію є чотири ЦНАПи: два у Хмельницькому та по одному у Кам’янці і Шепетівці. Охочі долучитися до звільнення України від окупантів можуть подати заявку і на сайті “Гвардії наступу”, йдеться в сюжеті каналу Перший Подільський.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook