Новини
Погода

Погода на 27 березня: на Хмельниччині буде вітряно

Тиждень на Хмельниччині почнеться з теплої погоди, яку трохи може зіпсувати вітер. Опадів синоптики не обіцяють. А вже наступної ночі слід знову чекати заморозків.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 27 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ. Вітер південний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 9-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Хмельницькому буде зберігатися похмура погода. Ввечері, можливо, пройде дощ. Температура повітря вранці +3, вдень +10, ввечері +10.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Удень та ввечері йтиме дрібний дощ, який буде поступово посилюватися. Температура повітря вранці +3, вдень +12, ввечері +12.

Вже вранці небо у Шепетівці затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Ввечері, можливо, пройде сильний дощ. Температура повітря вранці +4, вдень +11, увечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook