Новини
Погода

Погода на 12 квітня: дощ протягом дня прогнозують на Хмельниччині

Незначне зниження температури на фоні дощової погоди спрогнозували на завтра синоптики для мешканців Хмельниччини. Загалом цей тиждень буде багатий на дощі, тож парасольки, куртки та чоботи ховати поки не варто.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 12 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 6-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується дощ. До ранку він повинен послабшати, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Температура повітря вранці +7, вдень +8, ввечері +9.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Нічний дощ вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері. Температура повітря вранці +7, вдень +10, ввечері +10.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Увечері дощ, який йтиме майже весь день, поступово посилюючись, закінчиться. Температура повітря вранці +6, вдень +9, увечері +10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook