Новини
Увага!

На Кам’янеччині встановлюють особу чоловіка, який загинув внаслідок ДТП (ФОТО)

У Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції просять допомоги зі встановлення особи чоловіка, який загинув внаслідок ДТП.

Як йдеться у повідомленні правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вранці поблизу села Довжок.

Загиблий – чоловік, особу якого поки що не встановили, – був одягнений в синій светр з візерунком, синю футболку, сині джинси, куртку синього кольору з червоними вставками.

Якщо Ви впізнаєте людину за одягом чи зовнішніми ознаками, просимо негайно написати нам в приватні повідомлення або зателефонувати на лінію 102,просять у Кам’янець-Подільському РУП.

ОНОВЛЕНО: У коментарях до допису правоохоронців з’явилося чимало реплік із зауваженнями, що вказані прикмети загиблого досить розпливчасті. На що у поліції відповіли так:

Шановні громадяни, наразі в нас є лише ці дані. Ми працюємо над встановленням більш детальних ознак, оскільки тіло чоловіка досить пошкоджене. Також, що стосується фото, то додати фото тіла ми не можемо з етичних міркувань та через правила Фейсбук. Слідкуйте за оновленням допису. Ми будемо доповнювати ознаки, які будуть встановлені.

Нагадаємо, у Волочиську шукають очевидців ДТП, в якій загинула людина

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook