Новини
Духовність

У селі на Хмельниччині горіла церква (ФОТО)

Вечір перед Великоднем видався клопітним для рятувальників Хмельниччини та мешканців села у Красилівській тергромаді. В час, коли багато хто рушав до церкви, аби взяти участь у святковому Богослужінні, на території храму сталася пожежа.

Як повідомили у рятувальників, займання виникло у селі Чепелівка вчора, 15 квітня, близько пів на дев’яту вечора. На місці рятувальники встановили, що горить котельня, розташована у будівлі церкви. Тож існувала реальна загроза, що і сама культова споруда може загорітися.

Проте займання на площі 8 квадратних метрів надзвичайники ліквідували швидко та не дали вогню поширитися далі.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки. Травмованих та загиблих під час пожежі не було.

На жаль, без руйнувань культових споруд на Великдень в Україні не обійшлося. Як повідомили у ГУ ДСНС України, в ніч на 16 квітня російська армія вдарила ракетами по Запорізькому району.

Внаслідок обстрілу було зруйновано церкву в смт Комишуваха Запорізького району.

Це жорстока ілюстрація того, яке насправді обличчя мають цінності «руского міра», що прикриваючись спотвореними ідеями православʼя руйнують, знищують, паплюжать найсвятіше,прокоментували у надзвичайників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook