Новини
Події

Контроль за перевезенням гуманітарних вантажів на Хмельниччині посилять

Сьогодні, 18 квітня, в рамках посилення співпраці відбулася робоча зустріч керівництва Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та представників філії «Відомча воєнізована охорона» акціонерного товариства «Українська залізниця».

Учасники зустрічі обговорили питання ефективного та своєчасного реагування на можливі правопорушення, які можуть виникнути на залізничному транспорті та станціях Хмельницької області, особливо — в період дії правового режиму воєнного стану.

Хмельниччина з моменту повномасштабного вторгнення російської федерації стала своєрідним хабом, куди стікаються гуманітарні та продовольчі вантажі, в тому числі — і з-за кордону, — зазначив начальник територіального управління філії «Відомча воєнізована охорона» Василь Левицький. — У зв’язку з цим ми хотіли б посилити співпрацю саме в напрямку протидії розкраданням вантажів під час перевезення залізницею та розвантажування на станціях. Також ключову роль для нас відіграє безпека пасажирів та їхнього майна.

Начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук запевнив, що посилена увага поліції області буде спрямована на забезпечення безпеки на залізничних об’єктах інфраструктури, оскільки вони є стратегічно важливими для країни.

Також керівники обговорили ключові моменти забезпечення правопорядку на залізничному транспорті, вузлових станціях та профілактики можливих правопорушень.

За інформацією поліції Хмельницької області

Читайте також: Перевозив “ухилянтів” у вентиляції: провідника потягу викрили правоохоронці Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook