Новини
Інфраструктура

У Провідну неділю в Хмельницькому додадуть транспорту та продовжать деякі маршрути

Напередодні Провідної неділі у Хмельницькому курсують додаткові автобуси, якими хмельничани можуть дістатися кладовищ, щоб прибрати могили рідних та близьких. У неділю, 23 квітня, на маршрути випустять 9 додаткових автобусів, які їхатимуть від кінцевих зупинок у мікрорайонах Ракове та Південно-Західний.

Додаткові автобуси курсуватимуть до кладовищ з 9.00 до 16.00.

Дістатися до кладовище “Шаровечка” можна буде від зупинки “Катіон”. На маршрут випустять 7 середньо- та великогабаритних автобусів.

До кладовища у мікрорайоні Ракове два додаткові середньогабаритні автобуси курсуватимуть від зупинки “Вулиця Довженка”.

Крім того, їхатимуть до кладовищ всі маршрутки, кінцевими зупинками яких є завод “Катіон” та вулиця Довженка, повідомили у міській раді.

Принагідно хмельничанам нагадують про те, що нести на цвинтарі штучні квіти не рекомендується, і не лише у Провідну неділю, а й в будь-який інший день. Альтернативою, як і раніше, залишаються живі квіти: у горщиках або висаджені на могилах.

Нагадаємо, На свята у Хмельницькому змінили розклад руху одного з приміських автобусів | Поділля News (podillyanews.com)

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook