Новини
Погода

Погода на 23 квітня: теплий день без опадів обіцяють на Хмельниччині

Другий день поспіль без опадів прогнозують синоптики мешканцям Хмельниччини. Провідна неділя буде похмурою, але теплою. Подекуди стовпчики термометрів піднімуться до 19 градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 23 квітня, на Хмельниччині буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 14-19° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому обіцяє бути похмурим, у другій половині дня небо проясниться та незабаром знову сховається за хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +16, ввечері +11.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Кам’янці-Подільському вкривали хмари. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +16, ввечері +11.

Небо у Шепетівці затягнеться хмарами у середині дня, і похмура погода триматиметься до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +16, увечері +13.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook