Новини
Спорт

Кам’янецькі футболісти привезли кубок і золоті медалі з Ірпеня

Успішною виявилася поїздка в Ірпінь на всеукраїнський християнський турнір з футболу «Кубок друзів 2023». Юні спортсмени вибороли кубок і золоті медалі.

У спортивних змаганнях загалом взяло участь близько 300 дітей 10-12 років з різних міст України, що є у складі Християнської Футбольної Спілки України (ХФСУ). Це об’єднання футбольних клубів, цінністю для яких є духовний вплив на дітей через спорт.

Тренер команди Максим Сокуренко до повномасштабного вторгнення мешкав на Київщині та працював у футбольній академії. Але тепер вже майже рік виховує в Кам’янці майбутніх футбольних чемпіонів. Під його наставництвом 80 діток навчаються не лише вправно вести м’яча та забивати голи, а й самодисципліні, взаємоповаги, злагодженій командній роботі та духовним цінностям. Сили, ресурсу та часу для юних спортсменів не шкодує, а це в свою чергу надихає дітей охоче відвідувати заняття та здобувати нові перемоги, – пише пресслужба Кам’янець-Подільської міської ради.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook