Новини
Погода

Погода на 24 квітня: невеликий дощ прогнозують на Хмельниччині

Два дні вихідні без дощу, і знову синоптики обіцяють мешканцям Хмельниччини опади. Щоправда, незначні. Зважаючи, що температуру повітря обіцяють досить високу, як для весни, можливо, воно й непогано – принаймні, пил на вулицях дощик поприбиває. Адже крім опадів, синоптики обіцяють ще й досить сильний вітер.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 24 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень часом невеликий дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 13-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Хмельницькому до самого вечора. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ. Температура повітря вранці +6, вдень +15, ввечері +14.

Вранці у Кам’янці-Подільському небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ. Температура повітря вранці +7, вдень +15, ввечері +15.

Небо у Шепетівці буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +15, увечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook