Новини
Інфраструктура

Вперше за 30 років у Кам’янці на оновленому стадіоні відбувся футбольний матч команд першої ліги

Напередодні, 22 квітня, на  оновленому центральному стадіоні в Кам’янці-Подільському відбувся футбольний матч команд першої ліги: «Епіцентр» Кам’янець-Подільський – «Металург” Запоріжжя. За результатами гри, перемогу здобула команда з Запоріжжя “Металург” з рахунком 2:1.

Про це повідомив кам’янецький міський голова Михайло Посітко в соціальних мережах.

ФУТБОЛ В КАМ’ЯНЦІ Є!

Вперше, за 30-ть років, на нашому оновленому центральному стадіоні ім. Тонкочеєва відбувся футбольний матч команд першої ліги: «Епіцентр» Кам’янець-Подільський – «Металург” Запоріжжя. Скажу чесно, це одна з моїх мрій, а також – тисяч кам’янчан, які чекали своєї професійної футбольної команди. Ще у 2015 році я обіцяв, що ця мрія здійсниться!

На жаль, поки за вимогами безпеки, ігри відбуваються з обмеженою кількістю глядачів. Та я впевнений, що незабаром вся трибуна буде заповнена глядачами.

Так, ми сьогодні не виграли, але ми сьогодні перемогли: перший футбольний матч відбувся! – йдеться в дописі.

Дивіться футбольний матч у записі

Нагадаємо, легендарний стадіон імені Григорія Тонкочеєва, який пам’ятає спортивні перемоги і поразки та низку святкувань і фестивальних дійств, відкрили в липні минулого року після трирічного ремонту за президентською програмою «Велике будівництво». Спортивний об’єкт не оновлювався понад 60 років існування.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook