Новини
Дозвілля

Зброя, музика, футбол: як у Хмельницькому відзначатимуть День прикордонника

Насичену на події програму, присвячену Дню прикордонника, запланували на завтра, 29 квітня, у Хмельницькому. Хмельничан та гостей міста запрошують відвідати дві локації у центрі міста, де відбуватимуться мистецькі та спортивні заходи.

Чи не вперше не у сквері ім. Т. Шевченка, а в парку ім. І. Франка чекатимуть всіх охочих цікаво та з користю провести день. У програмі святкування дня захисників кордонів України, зокрема, запланували влаштувати показ зразків сучасного озброєння і техніки та показовий виступ службових собак.

Любителям музики пропонують концерт, в якому візьмуть участь:

  • Учасниця шоу ГОЛОС 12 сезону, засновниця сольного проєкту «KATE SOUL» Катерина Коваленко;
  • Фронтмен гурту «STANZA» Андрій Журба;
  • Український рок-гурт «Чумацький шлях»;
  • Учасники та переможці всеукраїнських та міжнародних фестивалів.

Підкріпитися на святкування можна буде стравами польової кухні.

Також можна долучитися до благодійності – взяти участь в аукціоні на підтримку підрозділів Держприкордонслужби, що виконують бойові завдання з відновлення територіальної цілісності України.

Початок заходів запланований на 11.30. А о 15.00 на стадіоні “Поділля” відбудеться благодійний футбольний матч «Разом до перемоги!» між командами Національної академії Держприкордонслужби України та Хмельницької міської ради.

Нагадаємо, сьогодні у Кам’янці-Подільському відкрили туристичний сезон. Заходи в форматі родинних вихідних триватимуть три дні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook