Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині планують ремонтувати трасу, що проходить через колишній райцентр

Ремонт територіальної траси Т2311, що проходить через місто Волочиськ, планували ще до війни. Проте ці роботи довелося відкласти. І от у міській раді поділилися гарними новинами для містян – ремонтувати дорогу таки будуть.

Як йдеться у повідомленні Волочиської міської ради, територіальний автомобільний шлях перебуває на обслуговування у Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області (колишня Служба автомобільних доріг). Ця траса, а також автошлях Т2320 вже давно перебувають у незадовільному стані та потребують ремонту, проте до війни його встигли зробити лише на одній з них і то частково.

Ще до війни на ділянках дороги Т2311, яка проходить через громаду, а також трасу Т2320, (від мосту через Збруч і до закінчення села Гарнишівка) планувалось вкласти нове асфальтне покриття. Але війна внесла свої корективи. І якщо через села Користова, Іванівці та Гарнишівка новий асфальт встигли покласти, то дорогу у мікрорайоні Волочиськ-1 відкладено «до кращих часів», – уточнюють у міській раді Волочиська.

Також там додають, що до Служби відновлення та розвитку інфраструктури на Хмельниччині влада міста зверталася неодноразово, проте лише зараз прийняте позитивне рішення щодо ремонту:

Отож невдовзі чекаємо на ремонт найбільш проблемних ділянок. І звичайно ж після нашої перемоги.

Нагадаємо, у Хмельницькому від сьогодні, 2 травня, почали ремонтувати один з автомобільних мостів. Через це у центрі міста найближчі півтора місяця рух транспорту буде ускладнений. Після завершення ремонту цього мосту, почнуть ремонтувати інший, на вулиці Кам’янецькій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook