Новини
Інфраструктура

Кілька місяців у центрі Хмельницького буде ускладнено рух транспорту

У Хмельницькому починається двоетапний процес ремонту мостів, що з’єднують центр міста та мікрорайони Ружична, Південно-Західний та Дубове. У Департаменті інфраструктури міста попереджають водіїв про необхідність правильно планувати маршрути, аби не потрапляти у затори поблизу місця проведення ремонтних робіт, які можуть тривати кілька місяців.

Стартують ремонтні роботи сьогодні, 2 травня, з мосту через залізницю на вулиці Грушевського. Про це на своїй сторінці у соцмережах повідомив директор Департаменту інфраструктури міста Хмельницького.

У коментарях очільник департаменту повідомив: міста ремонтуватимуть вперше після того, як він був збудований. Тому тут мінятимуть асфальт, який через потужний трафік суттєво зруйнований, та мінятимуть деформаційні шви. Подібний ремонт минулого року робили на мосту на вулиці Трудовій.

Та додав: роботи триватимуть близько півтора місяця.

Проїзд тут буде суттєво обмежено, без заторів не обійтись. Намагайтеся об’їздити цю ділянку, – попередив водіїв Василь Новачок.

Хмельничани своєю чергою просять:

То може треба відкрити на час ремонту проїзд біля філармонії? Щоб зняти пробки з перехрестя. І попередити знаками з усіх сторін завчасно, що буде ремонт, а не коли усі потраплять у пробку.

Як видно з фото, що виклав Василь Новачок, попереджувальні знаки комунальники вже підготували.

Проте після завершення ремонту мосту на Грушевського ускладнення руху у цій частині міста не закінчаться, адже далі почнуть ремонтувати міст на вулиці Кам’янецькій, через що його частково перекриють, повідомив Василь Новачок. Тут роботи можуть тривати довше, оскільки після шести десятків років експлуатації міст потребує серйозного відновлення. Проте після ремонту він з трисмугового перетвориться на чотирисмуговий, тож приватному та громадському транспорту буде зручніше на ньому роз’їжджатися.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook