Новини
Кримінал

Чоловіка, якого розшукували за підозрою у вбивстві, затримали у Кам’янці-Подільському

Днями правоохоронці Хмельниччини подали у розшук 27-річного чоловіка, якого підозрювали у причетності до вбивства пенсіонера. Як уточнили у поліції, йшлося про батька розшукуваного. Сьогодні, 3 травня, повідомили, що розшукуваного молодика затримали.

29 квітня у гуртожитку на вулиці Привокзальній у Кам’янці виявили тіло 60-річного чоловіка. Перевірити кімнату, в якій мешкав загиблий сусідів змусив запах диму, який було чутно з помешкання. Як повідомили у правоохоронців, пожежею підозрюваний намагався приховати скоєне вбивство.

Після того, як правоохоронці опитали свідків, у скоєнні злочину запідозрили сина загиблого. Оскільки зв’язатися з ним не було можливості, а місце його перебування було не відоме, молодика оголосили в розшук.

Затримали його вчора, 2 травня. З’ясувалося, що весь цей час він зі співмешканкою переховувався у нежитловій забудові. Ніж, який чоловік викинув після скоєння злочину, поліцейські знайшли у кущах.

Підозру затриманому оголосили. За скоєний злочин йому може загрожувати до 15 років ув’язнення. До суду затриманий перебуватиме під вартою.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook