Новини
Інфраструктура

Різали дерево – пошкодили майданчик: хмельничани скаржаться на роботу комунальників

Крім того, що масове зрізання дерев у Хмельницькому завдає непоправної шкоди птахам (зокрема), робота комунальників, хай би до якої структури вони не належали, псує також місця відпочинку хмельничан. Про що мешканці міста чи не щодня повідомляють на сторінках у соцмережах Департаменту інфраструктури міста.

Двічі за два тижні хмельничани скаржилися на зрізання дерев на Львівському шосе на місці майбутньої новобудови. Спочатку йшлося про те, що дерева зрізали разом з пташиними гніздами, а згодом додали подробиць – через зрізання дерев (в більшій кількості, ніж це було визначено дозвільною документацію, за словами хмельничан) було пошкоджено спортивний майданчик.

Ще одна скарга на руйнування майданчика, цього разу дитячого – від мешканців мікрорайону Виставка. І хоч різали дерева в середині квітня, та, схоже, проблема з наслідками досі не вирішена.

На сторінці Департаменту інфраструктури міста Хмельницького хмельничанка написала таке:

Проспект Миру, 68. 14 квітня обрізка дерев. На дитячий майданчик кинули гілляку, поламали дитячу гойдалку, мусорку. Майстер з ДОМКОМ була, ну так і буде. Будеш варити. Територія біля будинку прибирається жахливо, раз в місяць. За що ми платимо? Прийміть міри. Буду дзвонити на гарячу лінію.

У коментарях хмельничани втішають одне одного тим, що

Дякуємо що хоч не на машину.

У Департаменті інфраструктури прокоментували:

За інформацією ТОВ “КК “Домком-Хмельницький” смітник замінять на новий, прибирання проводиться щоденно. Для уточнення інформації ви можете звернутись до керівника управляючої компанії. Також повідомляємо, що вищевказане товариство не підпорядковується органам місцевого самоврядування.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook