Новини
Погода

Погода на 5 травня: теплий день без опадів обіцяють на Хмельниччині

Перший робочий тиждень травня на Хмельниччині закінчиться гарною погодою, обіцяють синоптики. Ні заморозків, ні опадів на завтра вони не спрогнозували. Натомість попереджають про небезпеку пожеж.

Попередження про пожежну небезпеку у чотирьох областях України, зокрема, й на Хмельниччини, оприлюднили на сторінці Українського гідрометеорологічного центру:

5-7 травня у Київській, Вінницькій, Хмельницькій, 7 травня – у Чернігівській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 5 травня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 13-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +16, ввечері +12.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Кам’янці-Подільському буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +17, ввечері +14.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вночі йтиме дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вранці +8, вдень +15, увечері +11.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook