Новини
Інфраструктура

Пошкоджену під час обрізання дерева дитячу гойдалку у Хмельницькому відремонтують

До редакції Поділля NEWS надійшов лист від компанії, що опікується територією одного з будинків у мікрорайоні Виставка у Хмельницькому. Там відреагували на нашу нещодавню публікацію щодо зрізання дерева, внаслідок чого було пошкоджено дитячий майданчик на прибудинковій території.

Нагадаємо, на дії комунальників поскаржилася хмельничанка, яка на сторінці Департаменту інфраструктури міста Хмельницького повідомила про те, що у середині квітня у дворі будинку на проспекті Миру, 68 під час обрізки дерев на дитячий майданчик кинули велику гілку, що своєю чергою зламала дитячу гойдалку та смітник. Також дописувачка писала про неякісне, на її думку, прибирання території будинку. У Департаменті відповідальним за цю прибудинкову територію назвали ТОВ “КК “ДомКом Хмельницький”.

У Товаристві на нашу публікацію відреагували та прокоментували ситуацію:

Оскільки дерева знаходяться в безпосередній близькості до дитячого майданчика, при зрізанні аварійних гілок відбулось пошкодження металевих елементів дитячого майданчика. Ремонтні роботи компанія планує закінчити до 08.05. Також зауважимо, що прибудинкова територія прибирається щоденно, скарг до компанії від мешканців щодо прибирання не надходило.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook