Новини
Інфраструктура

Скло вагою 80 кілограмів замінили на одній із зупинок Хмельницького (ФОТО)

В одному з “наймолодіжніших” районів центру Хмельницького днями працівникам комунального підприємства “Електротранс” довелося добре попрацювати над заміною скла на зупинці громадського транспорту.

Про причину, з якої довелося замінювати на досить новій зупинці “Парк Молодіжний” скло, можна лише здогадуватися. Принаймні, в “Електротрансі” її не називають, але прозоро натякають:

Якщо ми побачили проблему, то вважайте, що вона вже вирішена. Сьогодні завдання для наших хлопців — це заміна скла, вага якого приблизно 80 кг. Та для працівників ХКП «Електротранс» немає нічого неможливого. Скло замінили. На зупинці лад навели. Вам цінувати наш труд нагадали (тільки що)

До слова, кажуть, на вулицях Хмельницького можна побачити новий автомобіль, який перевозить містом “найкращу команду Електротрансу”. Виглядає він так:

Тут комунальники теж нікому прямо не дорікають, але:

Якщо бачите цю машинку на горизонті, то десь поряд працює найкраща команда. До речі, ні на що не натякаємо, але народна мудрість каже: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять»

Нагадаємо, на вулицях Хмельницького планують облаштувати 300 майданчиків, на яких встановлять сучасні контейнери для піску.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook