Новини
Погода

Погода на 8 травня: сильний дощ прогнозують на Хмельниччині

З дощу тиждень на Хмельниччині почнеться, дощем і закінчиться. Суттєве похолодання, яке вже встигли помітити сьогодні мешканці області, вплине і на погоду наступного тижня. Щоправда, є й хороші новини про те, якою буде погода на Хмельниччині, – щодня температура повітря буде на градус підвищуватися і до кінця наступного тижня в області знову буде тепло.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря вранці +5, вдень +10, ввечері +8.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ вранці посилиться. У другій половині дня він почне стихати і ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вранці +6, вдень +8, ввечері +9.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Вранці продовжиться нічний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вранці +5, вдень +10, увечері +8.

Якою буде погода на Хмельниччині наступного тижня – можна переглянути у відео каналу Наголос на головній сторінці сайту Поділля NEWS.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook