Новини
ДТП

Ще один паркан пошкодили у Хмельницькому під час ДТП (ФОТО)

У центрі Хмельницького не розминулися “Волга” та бус. Внаслідок ДТП пошкоджено паркан біля зупинки громадського транспорту.

Про ДТП, що сталася на перехресті вулиць Кам’янецька та Староміська, повідомили у соцмережах. Там же показали відео з місця події, з якого видно, що “Волгу” розвернуло на 180 градусів. Обидва автомобілі отримали пошкодження. Зіпсовано також паркан на тротуарі біля зупинки.

Інформації щодо постраждалих немає. Відео з місця події можна переглянути у групі Хмельницький Secret в Телеграмі.

Вже не вперше на цій магістралі, де вулиця Бандери переходить у вулицю Кам’янецьку, внаслідок дорожньо-транспортних пригод псується майно громади. Одна з таких ДТП сталася в середині квітня в районі міського пляжу. Проте, судячи з питань, які ставлять хмельничани на сторінці Департаменту інфраструктури міста Хмельницького, пошкоджений паркан досі не відновлений.

З цього приводу між працівниками департаменту та хмельничанами зав’язалася дискусія:

На вказаній ділянці пішохідне огородження було пошкоджено та демонтовано в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Винуватця ДТП зобов’язано відновити пошкоджені секції огородження.

Не вводьте в оману, винуватий нічого відновлювати не буде, відновлювати буде відповідальна за такі роботи організація, а от кошти на відновлення або дасть страхова компанія, або стягнуть з винуватця через суд…

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook