Новини
Кримінал

Внаслідок вибуху гранати у Славуті загинув чоловік

Вибух в одній з квартир у Славуті прогримів у вихідні, 6 травня. Підриваючи гранату, зловмисник мав на меті вбити родичів. Сам травмувався, а батька – вбив. Поранення внаслідок вибуху отримав також його брат. За скоєне славутчанину загрожує довічне ув’язнення.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, конфлікт виник між 40-річним чоловіком, його 37-річним братом та 67-річним батьком у квартирі, де всі вони спільно мешкали. Розв’язати цей конфлікт чоловік вирішив за допомогою бойової гранати, яку підірвав просто у квартирі.

Всіх поранених учасників конфлікту госпіталізували. Батько зловмисника від отриманих травм помер у лікарні, молодший брат перебуває у реанімації.

Підозру славутчанину оголосили за трьома статтями Кримінального кодексу України: за незаконне зберігання боєприпасів, за закінчений замах на вбивство, за умисне заподіяння смерті іншій людині.

Наразі правоохоронці встановлюють, де підозрюваний дістав боєприпас, оскільки ні сам він, ні його родичі не мають стосунку до військової служби.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook