Новини
Кам'янець-Подільська міська

Підлітків, яких розшукували правоохоронці Кам’янеччини, знайшли

За інформацією Кам’янець-Подільського районного управління поліції, протиправних дій щодо дівчат, яких подали у розшук, здійснено не було.

Нагадаємо, вчора пізно увечері на сторінці Кам’янець-Подільського РУП поширили інформацію про пошук двох неповнолітніх дітей – 13-річних мешканок міста Кам’янець-Подільський та села Колибаївка. У мешканців області, і в першу чергу, району, просили допомоги у пошуках, аби повернути дітей додому.

Сьогодні у правоохоронців повідомили, що діти знайшлися:

Дівчат розшукано. З ними все добре. Дякуємо усім, хто долучився до поширення інформації.

Де саме були тринадцятирічки та чому не виходили на зв’язок з рідними, повідомили згодом у поліції Хмельниччини. З’ясувалося, що дівчата надумали поїхати на екскурсію до столиці. Проте, побоюючись, що батьки їх не відпустять, зробили це потайки. Аби дістатися Києва, сіли у потяг. Там їх впізнала попутниця, яка бачила у соцмережах повідомлення про зникнення дітей та фото. Жінка повідомила про це провідника, а той, своєю чергою, викликав правоохоронців. На найближчій станції дівчат зняли з потяга та повернули додому.

З батьками підлітків провели профілактичну бесіду.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook