Новини
Події

Слухання справи Гамалія знову перенесли

На минуле слухання справи у Першотравневий районний суд Чернівців колишній керівник Хмельницької ОВА не з’явився через хворобу. Тому судове засідання перенесли. Втім, і сьогодні, 18 травня, розгляд справи знову не починали – цього разу через відсутність захисника Сергія Гамалія.

Нагадаємо, щодо колишнього начальника Хмельницької ОВА відкрили справу про нетверезе кермування у сусідньому обласному центрі під час комендантської години. Оскільки правопорушення було скоєне у Чернівцях, розгляд справи призначили у місцевому районному суді.

Перше слухання у справі було призначене на 2 травня. Тоді його перенесли на 18 травня через хворобу Сергія Гамалія, про що повідомив його адвокат та підтвердив цей факт документально.

Сьогодні експосадовець у суд в Чернівцях з’явився. Натомість не прибув його адвокат. Причину відсутності судді пояснював Сергій Гамалій. За його словами, захисник у час, на який було призначене судове засідання, перебував на слуханні в іншому суді.

Клопотання про перенесення засідання суддя задовільнила.

ОНОВЛЕНО: Наступне судове слухання призначене на 9 червня. Початок – о 10.30.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook