Новини
ДТП

Дві ДТП із загиблими стались на Хмельниччині

З настанням потепління кількість аварій за участі водіїв мотоциклів та велосипедів зросла. Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 2 ДТП, у яких загинули водії двоколісних транспортних засобів.

Ми вже писали про автопригоду, яка мала місце 20 травня в Хмельницькому. По вул. Вінницьке шосе мікроавтобус «Mercedes» під керуванням 63-річного жителя с. Олешин зіткнувся з 75-річним велосипедистом. На той момент доля велосипедиста була невідома. За інформацією поліції, від отриманих травм він загинув на місці події.

Ще одна ДТП сталася напередодні, 21 травня, в с. Оринин Кам’янець-Подільського району. 20-річний місцевий житель, рухаючись на мотоциклі «ІЖ», на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням і зіткнувся з дорожньою огорожею. Від отриманих травм юнак загинув на місці події.

В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ і наразі встановлюють усі обставини подій.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook