Новини
Антонінська селищна

Прив’язав до трактора і тягав по дорозі: на Хмельниччині селянин познущався з корови

Власники тварини, над якою жорстоко познущався нелюд, написали заяву до поліції та наразі шукають тих, хто бачив як все відбувалося і може дати свідчення. Тварина жива, але у важкому стані.

Як з’ясувалося, не лише собак вміють тягати на цепу за машиною мешканці Хмельниччини. Мешканця одного з сіл на Красилівщині підозрюють та звинувачують у тому, що він, з невідомих наразі причин, прив’язавши до трактора тільну корову, тягнув її по дорозі, поки знесилена тварина не впала та не змогла піднятися.

Фото тварини виклали у спільноті Красилівський форум – спочатку шукали власників, а згодом дізналися шокуючу історію.

Доброго вечора, напевне хтось шукає цю корову, лежить біля дороги, якщо їхати з Антонін на Якимівці, не може стати на ноги! – таке повідомлення з’явилося сьогодні у спільноті.

Відгукнулися на допис власники корови та розповіли, що сталося з твариною.

Якась тварюка (інакше назвати важко) познущалася з тільної* корови, поволікши її за трактором по дорозі до Якимовець. Яку мету переслідував цей нелюд, нам невідомо. Можливо, хтось бачив цю ситуацію у колгоспному садку, відгукніться, будь ласка, щоб з’ясувати всі обставини події. Заяву в поліцію написано. Корова жива, але у вкрай знесиленому стані, з обдертими боками, животом, ногами. За попередньою інформацією, зробив це житель Якимовець, який їхав сьогодні вдень через садок на тракторі, – написала донька власниці корови.

У коментарях пишуть:

Таку сволоту прив’язати і протягнути по всіх Антонінах і Якимівцях, щоб бачили всі люди яке падло.

Так без відповідальності лишати не можна, звертайтесь до старости, покарання повинно бути обов’язково.

Людина, яка виросла в селі, мала би знати цінність в господарстві корови, яку недарма називають годувальницею. Але, схоже, є винятки з правил. Хочеться сподіватися, що правоохоронцям той, хто знущався з тварини, пояснить мотиви свого вчинку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook