Новини
Нетішинська міська

У Нетішині з парку вкрали саджанці квітів (ФОТО)

Це вже не вперше роботу місцевих комунальників, які намагаються прикрасити місто та зробити його комфортним, нетішинці паплюжать та зводять нанівець. Містяни кажуть: щоб побороти це варварство у місті, потрібно встановлювати потужні камери відеоспостереження, а потім показувати обличчя “героїв” на загал.

Ранок понеділка, 29 травня, зустрів відвідувачів парку у Нетішині порожніми лунками замість квітів на клумбах.

На центральній його алеї та трохи обабіч – порожні лунки в спеціальних дерев’яних тумбах для квітів. Вирвали із коренем. Деякі нетішинці, яким байдуже до краси та комфорту, вирішили, що можуть так поводитись із майном всієї громади, адже працівники КП «Комфорт» прикрашають обидва парки, доглядають їх, щоб кожен житель міста отримував естетичну насолоду. Дивно і прикро, що бажання взяти “на халяву”, дефіцит моральності, елементарна невихованість, неповага до праці інших пересилили любов до свого міста, яке прагне стати привабливим для мешканців та його гостей, повідомили невтішні новини у виконкомі міської ради.

з клумби вкрали квіти
з клумби вкрали квіти
з клумби вкрали квіти
з клумби вкрали квіти

Містяни прокоментували:

Встановіть нормальні камери, і показуйте морди цих імбецилів на загал, щоб громада знала, хто в нас “має на все право”. Це що ви зараз виставляєте, нічого не дає.

Треба нагадати таким поціновувачам комунальної власності, що в воєнний стан термін покарання за крадіжку від 280 грн — 5 років ув’язнення. І хоча таке покарання не співрозмірне злочину, хай подумають чи готові вони сісти за кілька квіток з клумби.

Ото збагатились і підлатались. Краще вкрасти, щоб Божа кара пішла на покоління, ніж піти і за 15-50 грн купити на базарі. Одні від щирого серця діляться своїми рослинами, а інші … Стидобисько.

Красти квіти в рідному місті це так ницо. Я не знаю навіть, це навіть гірше ніж цукерку в дитини відібрати чи кошеня копнути…

Кожен паразит по своєму оцінює і показує любов до рідного міста. Щось мені здається, що так вихваляють “руській мір” по іншому бояться. Ви навіть не уявляєте, що було б, якби я впіймала. Ні один адвокат їм би не допоміг

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook