Новини
Інфраструктура

В одному з мікрорайонів Хмельницького “Електротранс” оновив кілька зупинок

Крім безпосередньо перевезення пасажирів, комунальне підприємство “Електротранс” ще й стежить за чистотою зупинок (для цього є навіть спеціальний симпатичний автомобіль), а також впорядковує та лагодить їх. Результати роботи комунальники демонструють у соцмережах.

Результатами роботи з оновлення та ремонту зупинок поділилися на сторінці комунального підприємства:

Ну що, приймайте роботу. Звітуємо. Зупинки у мікрорайоні Дубове – поремонтували, пофарбували та зарядили хорошою енергетикою. А найголовніше – ми ще раз переконались, що наші працівники – майстри на всі руки

зупинка Хмельницький
зупинка у Хмельницькому

Розповіли з іронією комунальники також про те, як саме дізнаються про те, що та або інша зупинка потребує особливої уваги:

Як ми дізнаємось про те, що потрібно пофарбувати та полагодити зупинки? Варіант №1: Нам ворожить ворожка. Вона розповідає, де та що зробити, а ми швиденько починаємо діяти. Варіант №2: У нас зв‘язок із космосом. Інформація сама приходить у голову, одному із наших працівників. Варіант №3: Наші працівники перевіряють, їздять та записують усі недоліки. Передають інформацію далі, та інші спеціалісти вирішують ці «питання».

Правильним, зрозуміло, є третій варіант, не тримали інтригу комунальники та показали, як це “працює”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook