Новини
Події

Волонтери Червоного Хреста долучилися до дитячого свята у Хмельницькому (ФОТО)

До організації свята дітей у Хмельницькому долучилося чимало організацій та установ. Юні хмельничани, і менші, і старші, могли протягом дня відвідати різноманітні заходи та обрати серед них ті, що найбільше припали до душі. Взяли участь у святкуванні і волонтери напрямку психосоціальна підтримка Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Працювали волонтери на двох локаціях у центрі міста – у сквері Шевченка та біля приміщення Централізованої бібліотечної системи міста. Поки інші організатори показували дітям зброю і спецтранспорт та розповідали, як це все працює та для чого це потрібно, волонтери Червоного Хреста пропонували дітям більш творчі локації.

Прикрашали дітлахів аквагримом, разом з ними малювали, ліпили, клеїли, стрибали, відповідали на сотні питань, допомагали тим, у кого щось не вдавалося – так минув день для хмельницьких волонтерів, які майже щодня проводять заходи з психосоціальної підтримки як для внутрішньо переміщених осіб, так і для хмельничан – і дорослих, і дітей.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook