Новини
Інфраструктура

Міст через Смотрич оновлюють на Хмельниччині (ФОТО)

Роботи шляховики виконують як на під’їзді до мосту через річку Смотрич на Кам’янеччині, так і на самому мосту. Йдеться про автошлях Т-23-08 в селищі Смотрич.

За інформацією Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області, вирівнюють шар асфальтобетону як на підходах до мосту, так і на самій штучній споруді.

Покриття ділянки, що ремонтується, було сильно уражене колійністю та глибокими вибоїнами, які, сукупно зі складним рельєфом, могли нести потенційну загрозу безпеці дорожнього руху, – уточнили у Службі.

ремонт автошляху Т-23-08 в селищі Смотрич
ремонт автошляху Т-23-08 в селищі Смотрич

Роботи з поточного середнього ремонту автошляху Т-23-08 мали завершитися у 2023 році, проте війна перекреслила ці плани.

Допоки реалізація проєктів повноцінного відновлення доріг регіону “на паузі” до нашої Перемоги, працюємо над покращенням безпеки дорожнього руху на вказаному автошляху в межах експлуатаційного утримання,повідомили у шляховиків.

Також звертають увагу водіїв на те, що роботи виконуються без перекриття дорожнього руху та зупинки транспортного потоку, тому потрібно бути максимально уважними та обережними в місцях їх проведення.

Довідково: Автодорога Т-23-08 Гуків – Дунаївці – Могилів-Подільський сполучає Хмельницьку та Вінницьку область, проходить через селище Смотрич, Дунаївці, Нову Ушицю та закінчується в місті Могилів-Подільський. Має загальну протяжність понад 162 км.

Нагадаємо, до 10 червня у Хмельницькому продовжили термін ремонту мосту на вулиці Грушевського. Рух транспорту в цей період на цій ділянці вулиці буде ускладнено.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook