Новини
Погода

Погода на 8 червня: дощі та грози прогнозують на Хмельниччині

На зміну затяжній спеці на Хмельниччину прийшли дні з опадами. Сьогодні потроху дощило, і на завтра синоптики знову обіцяють і дощ, і подекуди навіть грозу. Попри це, повітря буде досить теплим, а вітер буде не сильний.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 8 червня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, місцями невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 21-26° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +24, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці, можливо, пройде дрібний дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів не очікується. Температура повітря вночі +17, вдень +25, ввечері +21.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +23, увечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook