Новини
Події

Виробництво готових поживних середовищ з Харкова відкриває свою філію у Хмельницькому

За словами заступника Хмельницького міського голови, до 2016 року в Україні не було виробника поживних середовищ і фактично вся продукція імпортувалася. І ось перше і єдине (поки що) в Україні виробництво відкриває свою філію у Хмельницькому.

Про нове підприємство, що готується до відкриття в обласному центрі, розповів Микола Ваврищук.

Довідка: Харківське ТОВ «САНІМЕД-М» розпочало свою діяльність у 2016 році, виступаючи на українському ринку офіційним представником європейської компанії SC SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. (Румунія). Завдяки цій співпраці на ринку медичних продуктів з’явилися високоякісні сухі та готові до споживання поживні середовища. У 2019 році компанія САНІМЕД-М запустила перший в Україні завод з виробництва готових поживних середовищ, розташований у місті Харків. Основною метою ТОВ «САНІМЕД-М» є надання високоякісних послуг відповідно до вимог клієнтів з урахуванням законодавчих та нормативних актів. Також компанія надає продукцію, яка змінить уявлення про рутинну лабораторну діяльність та надасть можливості для сучасної діагностики.

Попри систематичні ворожі обстріли Харкова, підприємство вистояло і тепер розширює свою діяльність у Хмельницькому. В обласному центрі підприємство взяло в оренду комунальне приміщення, в якому наразі триває ремонт.

Найближчим часом розпочнуть свою роботу в тестовому режимі. Вже створили кілька робочих місць і продовжать це робити в міру запуску,розповів заступник Хмельницького міського голови.

Також він додав, що завдяки хмельницькій філії, Sanimed-m зможе експортувати свою продукцію і тим самим підтримувати економіку держави.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook