Новини
Погода

Погода на 11 червня: грозу та штормовий вітер обіцяють на Хмельниччині

Різку зміну погоди мешканці Хмельниччині відчують уже сьогодні до кінця доби. Синоптики оголосили штормове попередження по значній частині України, в тому числі в області. На завтра обіцяють грози та сильні пориви вітру, місцями значний дощ. Температура повітря також знизиться. Тому перед виходом з дому, подбайте про теплий одяг і парасольку.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 11 червня, на Хмельниччині буде хмарно, часом дощ, місцями значний, гроза. Вітер північно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 14-19° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температура повітря вночі +15, вдень +16, ввечері +12.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вночі +16, вдень +21, ввечері +15.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Увесь день йтиме сильний дощ, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вночі +14, вдень +14, увечері +11.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook